10 Makkelijke manieren om Online te Winnen!

Wilt u gratis prijzen online winnen, maar u weet niet waar te beginnen? Er zijn meer prijsvragen en wedstrijden in te voeren dan je zou kunnen realiseren als je het niet eerder hebt geprobeerd. Maar het duurt een beetje te graven om ze allemaal te vinden. Hier zijn 10 makkelijke manieren om online prijsvragen te vinden en geweldige prijzen te winnen.

Bezoek de Nieuwe Prijsvragen Pagina:

De nieuwe prijsvragen lijst heeft de laatste wedstrijden allemaal op één plaats.
Zoek alle nieuwste sweepstakes op de website van de wedstrijden op de Nieuwe prijsvragen-pagina. Dit is een geweldige plek om te beginnen wanneer u op zoek bent naar prijsvragen om binnen te komen.

Bekijk prijsvragen per categorie:

Bezoek onze aanbiedingen van sweepstakes per categorie, om u te helpen de soorten gezocht te vinden die u het meest wilt invoeren. Zoek op prijs of door type sweepstakes.
Win een auto sweepstakes
Grote Sweepstakes om dagelijks binnen te gaan
Huidige creatieve wedstrijden
Instant Win Sweepstakes Lijst Alle Huidige Sweepstakes Lijsten

Bezoek websites van bedrijven die prijsvragen sponsoren:

Sommige bedrijven bieden regelmatig nieuwe sweepstakes aan. Door deze sponsors te bezoeken, kunt u onder de eerste zijn om te weten te komen over nieuwe wedstrijden en giveaways.

Voorbeelden:

Zoek Magazine Sweepstakes naar Enter
Websites die gratis boeken geven
HGTV’s Sweepstakes Listings

Bezoek andere Sweepstakes Directories:

Naast wedstrijden, zijn er andere sweepstakes directories die ook zijn gespecialiseerd in het verzamelen van links naar nieuwe sweepstakes als ze beschikbaar worden. Hier is meer informatie over twee van mijn favorieten:

Het kan tijdrovend zijn om een ​​verscheidenheid aan sweepstakes directories te bezoeken, maar het kan ook leuk zijn.

Schrijf je in voor Sweepstakes Sponsors ‘Newsletters:

Wanneer u sweepstakes invoert, let op de nieuwsbrief opt-in opties. Veel bedrijven bieden gratis nieuwsbrieven die geïnteresseerden laten weten wanneer nieuwe sweepstakes gaan wonen. Meld je aan voor deze nieuwsbrieven en wees onder de eerste om te weten over nieuwe sweepstakes.

Krijg verwijzingen van vrienden:

Veel sweepstakes bieden extra inzendingen aan mensen die vrienden en kennissen verwijzen naar hun sweepstakes. Als u een groep mensen bij elkaar krijgt om verwijzingen te delen, kunt u uw kansen op winnen verbeteren, terwijl u snel het nieuws over grote sweepstakes krijgt!

Vermenigvuldig uw kansen om te winnen met verwijzingen
Word lid van een Sweepstakes Club om Sweepstakes News te krijgen
Zoek Sweepstakes door het internet te zoeken:

U kunt gebruik maken van een internet zoeken om veel geweldige nieuwe sweepstakes te ontdekken. Probeer te zoeken naar relevante woorden als “sweepstakes,” “prijzen” en “wedstrijden”, samen met de huidige maand en het jaar om nieuwe wedstrijden te vinden. Om kans te krijgen om te winnen terwijl u op zoek bent naar nieuwe sweepstakes, gebruik PCH Search en Win als uw zoekmachine.

Google Alerts instellen om nieuwe wedstrijden te vinden:

Met Google Alerts kunt u een email ontvangen wanneer nieuwe informatie die overeenkomt met een specifieke zoekterm, op het internet wordt geplaatst. Als u een Google Alert instelt voor termen als ‘sweepstakes’ en ‘competities’, kunt u terugzitten en let op dat nieuwe sweepstakes direct naar u komen. Lees dit artikel voor tips over het opzetten van Google Alerts (ze zijn gratis en makkelijk).

Gebruik Social Media om nieuwe sweepstakes te vinden:

Sociale media is een grote manier voor bedrijven om hun sweepstakes en wedstrijden te adverteren. Er zijn een aantal manieren waarop u sociale media kunt gebruiken om up-to-date te blijven op de laatste kansen om te winnen:

Krijg mijn sweepstakes nieuws op Facebook, Twitter, Pinterest, en / of Google Plus.
Gebruik een Twitter-client, zoals Tweetdeck, om een ​​permanente zoekopdracht op te zetten, zodat u altijd kunt zien wanneer iemand over sweepstakes schrijft.
Volg je favoriete bedrijven die sweepstakes op Facebook en Twitter aanbieden.
Houd Pinterest in de gaten en volg mensen die sweepstakes plaatsen. U kunt mede-sweepstakes vinden door een paar Pinterest sweepstakes zelf in te vullen en te zien wie de foto’s van de sweepstakes anders heeft geplaatst of de sweepstakes’s hashtags gebruikt.
Houd je ogen open!

Door gewoon je ogen open te houden, vind je een heleboel sweepstakes aanbiedingen. Luister naar de radio voor lokale geschenken, vul de stembusjes in het winkelcentrum of bekijk competities aangeboden op producten in de supermarkt. Lokale restaurants geven vaak gratis lunches of diners weg, terwijl de tijdschriften op het kantoor van uw tandarts meestal vol met prijsbevorderingen zijn. Voor meer ideeën, kijk 50+ manieren om locale sweepstakes te vinden.